فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی :

توضیحات:

سمینار فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی در حوزه تکنولوژی غلات، در قالب فایل word و در حجم ۱۹ صفحه.

با سلام و احترام

فایل زیر تمامی مطالب لازم پیرامون فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی را به شما استاد و دانش پژوه گرامی ارائه خواهد داد.

موفق باشید

بخشی از متن:

نان نیم پز، نانی است با دوره ماندگاری محدود تحت شرایط محیطی ،که مدت ماندگاری آن بسته به نوع آن از کمتر از ۱ روز تا بیشتر از ۱ هفته متغیر است.

اساسی ترین تغییری که طی نگهداری این نان بروز می کند کاهش نرمی و افزایش crumbliness می باشد. می توان از روی کیفیت پوسته نان ، نان بسته بندی شده و بدون بسته بندی را از هم تمیز داد. به این ترتیب که پوسته نان بسته بندی شده به جهت بخار به دام افتاده در بسته بندی به افت تردی دچار می شود و نان بسته بندی نشده با وجود حفظ پوسته اش از نرم شدن دچار خشک شدگی کلی می گردد که هر دوی این حالات باعث از دست رفتن مطلوبیت نان ظرف کمتر از ۱ هفته می شوند. در ابتدا نان در نانوایی ها در مقیاس کوچک ساخته می شد و بعدها تقاضا برای استفاده از نان های با ماندگاری طولانی تر و دسترسی به مقادیر بیشتر نان از سوی مردم بیشتر شد. در این میان استفاده از نان نیم پز با حضور افزودنی هایی نظیر امولسیفایرها و …

فایل ورد کامل تحلیل فناوری تولید نان نیم‌پز؛ مرور فرآیندهای صنعتی، استانداردهای بهداشتی و نوآوری‌های غذایی
فهرست مطالب:

مقدمه

خصوصیات نان نیم پز

فرآیند نیم پز سازی

سرد کردن نان نیم پز

روش های نگهداری نان نیم پز

نگهداری در دمای محیط

نگهداری در دمای پایین

نگهداری انجمادی

نگهداری در اتمسفر اصلاح شده

آلودگی پس از نیم پز سازی

اجزای گاز به کار رفته در بسته بندیGas-packaged

ماده بسته بندی

فرآیند پخت نهایی

برگشت نشاسته

تشکیل پوسته

رنگ پوسته

طعم

اثرات انجماد بر نان نیم پز

مصرف انرژی

بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند

نتیجه گیری

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.