فایل ورد کامل مطالعه فرآیند خشک‌کردن عسل؛ بررسی روش‌های علمی، فناوری‌های نوین و اثرات کیفی محصول


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه فرآیند خشک‌کردن عسل؛ بررسی روش‌های علمی، فناوری‌های نوین و اثرات کیفی محصول دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه فرآیند خشک‌کردن عسل؛ بررسی روش‌های علمی، فناوری‌های نوین و اثرات کیفی محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه فرآیند خشک‌کردن عسل؛ بررسی روش‌های علمی، فناوری‌های نوین و اثرات کیفی محصول۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه فرآیند خشک‌کردن عسل؛ بررسی روش‌های علمی، فناوری‌های نوین و اثرات کیفی محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه فرآیند خشک‌کردن عسل؛ بررسی روش‌های علمی، فناوری‌های نوین و اثرات کیفی محصول :

توضیحات:

فایل ورد کامل مطالعه فرآیند خشک‌کردن عسل؛ بررسی روش‌های علمی، فناوری‌های نوین و اثرات کیفی محصول (عسل پودر)، در قالب فایل word و در حجم ۲۳ صفحه.

با سلام و احترام

عسل، به عنوان یک غذای عملگرا شناخته می شود و دارای سودمندی هایی است که در قندهای تصفیه شده وجود ندارد. کارخانه جات مواد غذایی تمایلی به کاربرد عسل مایع در فرآورده ها ندارند که علت آن چسبندگی زیاد، دشواری توزین و نیاز به گرمایش آن پس از کریستالیزاسیون است. لذا تولیدکنندگان به منظور تسهیل کاربری عسل، به خشک کردن آن روی آورده اند. از طرف دیگر ماندگاری عسل نیز با خشک کردن افزایش می یابد، چرا که عسل به شدت رطوبت پذیر است.

در این تحقیق روش های مختلف خشک کردن عسل مورد بررسی قرار می گیرد. بررسی شامل خشک کردن پاششی، انجمادی و تحت خلاء می باشند.

روش خشک کردن پاششی بهترین روش شناخته می شود. علاوه بر این خشک کردن عسل بدون افزودنی هایی نظیر صمغ عربی، مالتودکسترین و دکسترین، به دلیل ویسکوزیته بالای آن غیرممکن است و ضمناً این ترکیبات باعث افزایش بهره وری تولید نیز می گردند. این مقاله مروری بر روش های خشک کردن عسل و مزایا و معایب آن ها خواهد داشت.

فایل ورد کامل مطالعه فرآیند خشک‌کردن عسل؛ بررسی روش‌های علمی، فناوری‌های نوین و اثرات کیفی محصول
فهرست مطالب:

مقدمه

انواع عسل خشک شده

دمای انتقال شیشه ای (Tg)

روش های تولید پودر عسل

روش های خشک کردن عسل و خصوصیات پودرها

خصوصیات پودرهای بدست آمده از خشک کن پاششی تحت شرایط مختلف

خصوصیات پودرهای بدست آمده از خشک کن انجمادی تحت شرایط مختلف

خصوصیات پودرهای بدست آمده از خشک کن تحت خلاء تحت شرایط مختلف

آنزیم های عسل

نتیجه گیری و پیشنهادات

منابع

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.