فایل ورد کامل گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک؛ مرور فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و تجربیات صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک؛ مرور فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و تجربیات صنعتی دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک؛ مرور فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و تجربیات صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک؛ مرور فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و تجربیات صنعتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک؛ مرور فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و تجربیات صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک؛ مرور فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و تجربیات صنعتی :

توضیحات:

فایل ورد کامل گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک؛ مرور فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و تجربیات صنعتی با موضوع تولید کنسرو ماهی تون، در قالب فایل word و در حجم ۳۵ صفحه.

بخشی از متن:

شرکت صنایع غذایی فدلک، تولید کننده انواع محصولات غذایی پولک واقع در خوزستان- شوشتر- کیلومتر۷ جاده اهواز در محدوده ایی به مساحت۱۵۰۰۰ مترمربع با هدف تولید و توزیع مواد غذایی کنسروی در سال ۱۳۶۱ با اخذ مجوزهای لازم با نام تجاری پولک شروع به فعالیت نمود. این شرکت در سال ۱۳۷۹ اقدام به استقرار سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استانداردISO 9002:1994 نموده و درسال ۱۳۸۲ بعنوان یکی از واحدهای پیشرو در صنایع غذایی ودر راستای نیل به بهبود مستمر فرایندهای سازمان و همچنین کنترل بیشتر بر مخاطرات میکروبی، فیزیکی و شیمیایی محصول اقدام به استقرار سیستم یکپارچه مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ۹۰۰۱:۲۰۰۰ ISO وسیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP نموده است.

فایل ورد کامل گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک؛ مرور فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و تجربیات صنعتی
فهرست مطالب:

فصل اول:مقدمه

۱-۱تاریخچه

۱-۲ آشنایی با مکان کارآموزی

فصل دوم:مراحل تهیه کنسرو

۲-۱ صید ماهی

۲-۲ انجماد ماهی

۲-۳ خارج کردن از انجماد

۲-۴ قصاب خانه

۲-۵ پخت اولیه

فصل سوم:سالن تولید

۳-۱ پوست گیری

۳-۲ قوطی گذاری

۳-۳نمک زنی

۳-۴روغن ریزی

۳-۵ هوا گیری

۳-۶ در بندی

۳-۷ قوطی شویی

فصل چهارم:فرایند دمایی نهایی

فراینددمایی نهایی

۴-۱ قرنطینه گذاری

-ویژگی فراورده نهایی

فصل پنجم:بسته بندی

-مراحل بسته بندی

فصل ششم:انبار محصول

-انبار محصول

-ویژکی فرایند نهایی

فصل هفتم:آزمایشگاه

۷-۱ آزمایشگاه شیمیایی

۷-۲ آزمایشگاه میکروبی

فصل هشتم:تأسیسات

۸-۱ دیگ بخار

۸-۲سیستم فاضلاب

نتیجه گیری

منابع

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.