فایل کامل پژوهش فرآیند کمپوت‌سازی؛ مرور مراحل تولید، اصول نگهداری و ارزش تغذیه‌ای محصولات فرآوری‌شده


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش فرآیند کمپوت‌سازی؛ مرور مراحل تولید، اصول نگهداری و ارزش تغذیه‌ای محصولات فرآوری‌شده دارای ۳۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش فرآیند کمپوت‌سازی؛ مرور مراحل تولید، اصول نگهداری و ارزش تغذیه‌ای محصولات فرآوری‌شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش فرآیند کمپوت‌سازی؛ مرور مراحل تولید، اصول نگهداری و ارزش تغذیه‌ای محصولات فرآوری‌شده۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش فرآیند کمپوت‌سازی؛ مرور مراحل تولید، اصول نگهداری و ارزش تغذیه‌ای محصولات فرآوری‌شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش فرآیند کمپوت‌سازی؛ مرور مراحل تولید، اصول نگهداری و ارزش تغذیه‌ای محصولات فرآوری‌شده :

فایل کامل پژوهش فرآیند کمپوت‌سازی؛ مرور مراحل تولید، اصول نگهداری و ارزش تغذیه‌ای محصولات فرآوری‌شده در ۳۷ اسلاید قابل ویرایش

مراحل تهیه کنسروماهی :
به طور کلی مراحل تهیه کنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است :
۱- آماده سازی
۲- آب نمک گذاری
۳- پخت اولیه
۴- قوطی کردن
۵- اضافه کردن مدیوم
۶- هواگیری (اگزوست کردن )
۷- دربندی
۸- فرآیند حرارتی (اتوکلاو کردن )

آماده سازی :
این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شکم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به کارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شکمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شکم پربه کارخانه فرستاده می شود .
به طور کلی آماده سازی شامل مراحل زیر است :
۱- انجماد زدایی
۲- فلس گیری
۳- جداکردن سر
۴- تخلیه شکمی
۵- شستشودادن و ضدعفونی کردن با آب کلرینه

آب نمک گذاری :
برای ایجاد طعم و محکم شدن پوست ، ماهی را برای مدت معینی در محلول غلیظ آب نمک معمولی غوطه ور می کنند . این عمل علاوه بر ایجاد طعم ، مزایای زیر را نیز داراست :
۱- مانع چسبیدن ماهی به قوطی می گردد .
۲- باقیماند ماده لزج را از بدن ماهی پاک می کند .
۳- ظاهر ماهی را درخشان می کند .
این عمل به دو روش ساکن و متحرک قابل اجراست .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.