فایل کامل مطالعه جامع گوجه‌فرنگی؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ترکیبات تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی و غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل مطالعه جامع گوجه‌فرنگی؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ترکیبات تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی و غذایی دارای ۴۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه جامع گوجه‌فرنگی؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ترکیبات تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی و غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه جامع گوجه‌فرنگی؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ترکیبات تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی و غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه جامع گوجه‌فرنگی؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ترکیبات تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی و غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل مطالعه جامع گوجه‌فرنگی؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ترکیبات تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی و غذایی :

فایل کامل مطالعه جامع گوجه‌فرنگی؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ترکیبات تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی و غذایی در ۴۷ اسلاید قابل ویرایش

گوجه‌فرنگی
گوجه‌فرنگی گیاهی است با نام علمی “LYCOPERSISCOM ESCULENTUM” از خانواده سیب زمینی “SOLANACEAE” که به نام عمومی “‌TOMATO” در جهان مشهور است‌.
میوه این گیاه که قسمت اصلی آن است به صورت خام یا پخته در سالاد، انواع سس‌ها، سوپ و انواع مواد غذایی به طور وسیع در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد‌. اکثرا گوجه‌فرنگی را در زمانی که به رنگ قرمز است استفاده می‌کنند و کمتر از میوه سبز آن استفاده می‌شود‌.

کلیات گیاه شناسی
گوجه فرنگی از هزاران سال پیش وجود داشته است ولی البته باندازه یک گیلاس بوده است و کم کم در اثر پرورش درشت تر شده است .
وطن اصلی این گیاه آمریکای جنوبی است . درقرن شانزدهم در کشور پرو به مقدر زیاد کشت می شده است . در قرن هفدهم گوجه فرنگی به انگلستان و هلند راه یافت و چون بسیار گران بود فقط مردم ثروتمند می توانستند از آن استفاده کنند و بنام سیب عشق معروف شد .
گوجه فرنگی در حال حاضر در تمام مناطق دنیا کشت می شود و تقریبا در تمام فصول سال وجود دارد گوجه فرنگی انواع مختلف درد و در حدود شانزده نوع آن در بازار بفروش می رسد .

یک نوع آن گوجه فرنگی سفید است که دارای اسید نمی باشد
گوجه فرنگی را باید هنگامیکه کاملا رسیده استداز بوته چیده و مصرف کرد زیرا گوجه فرنگی نارس و سبز است و برای بدن مخصوصا کلیه ها مضر است البته در کشورهای صنعتی گوجه فرنگی را کال می چینند تا هنگامیکه به مقصد می رسد و یا در انبار می رسد و قرمز می شود . اگر گوجه فرنگی کاملا قرمز باشد ولی هنگامیکه آنرا باز می کنند تخم آن سبز باشد نشانه این است که گوجه فرنگی را کال چیده اند و بعدا رسیده است .
گوجه فرنگی گیاهی است یکساله دارای شاخه های زیاد که ارتفاع آن تا حدود یک متر می رسد
گلهای آن زرد رنگ است که از کنار شاخه ها و یا ساقه آن بیرون می آید . مویه آن گرد و یا تخم مرغی و برنگ زرد و یا قرمز دیده می شود .

ارقام مهم گوجه فرنگی

۱-رقم اوربانا :رقمی است پیش رس وپرمحصول ”میوه ان متوسط ”گوشتی وسفت“برای کشت در
مناطق گرم ومعتدل گرم مناسب است.
۲-رقم ردکلود:رقمی است نیمه پابلند“پرمحصول ”
میوه ان درشت“چین دار“گوشتی“سفت وقرمز“قابل
حمل به نقاط دور ومخصوص نواحی گرم است.
۳-رقم ردتاپ:میوه کم اب“گوشتی“خوشه ای ”

میوه هاتقریباهمزمان می رسند و دوره میوه دهی طولانی است

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.