فایل کامل پژوهش جامع درباره کشت سیب‌زمینی؛ مرور روش‌های زراعی، مدیریت تولید و اهمیت در امنیت غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش جامع درباره کشت سیب‌زمینی؛ مرور روش‌های زراعی، مدیریت تولید و اهمیت در امنیت غذایی دارای ۲۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره کشت سیب‌زمینی؛ مرور روش‌های زراعی، مدیریت تولید و اهمیت در امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره کشت سیب‌زمینی؛ مرور روش‌های زراعی، مدیریت تولید و اهمیت در امنیت غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره کشت سیب‌زمینی؛ مرور روش‌های زراعی، مدیریت تولید و اهمیت در امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره کشت سیب‌زمینی؛ مرور روش‌های زراعی، مدیریت تولید و اهمیت در امنیت غذایی :

فایل کامل پژوهش جامع درباره کشت سیب‌زمینی؛ مرور روش‌های زراعی، مدیریت تولید و اهمیت در امنیت غذایی در ۲۲ اسلاید قابل ویرایش

مبدا و منشاء گیاهی :

S.Commersonii Dun که در برزیل و آرژانتین می‌روید
و بومی پرو و شیلی می باشد

کشت سیب زمینی :

گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با پیدا شدن رنگ سبز و افزایش مقدار سولانین در توبرکول است. پوسته خاکستری رنگ خارجی سیب زمینی همان سوبر و حفره های موجود در روی سطح سیب زمینی یا چشمهای سیب زمینی محل جوانه ها است

ارزش شیمیایی :

در هر ۱۰۰ گرم غده سیب زمینی :
۷۰ تا ۸۰ گرم آب ، ۲۱ گرم کربوهیدرات ، ۳ گرم پروتئن ، ۱/۱ گرم املاح معدنی پتاسیم ، چوب و سلولز ، ویتامینهای A,C,B1,B2, B6
ویتامین C با بزرگ شدن غده و نگهداری کاهش یافته و مقدار پروتئین در قسمت خارجی غده بیشتر می شود ، نشاسته به سمت داخل زیاد اما در مغز کاهش می یابد . سولانین، ماده سمی در غده های درحال جوانه زدن بیشتر است

نکته مهم :

علت متلاشی شدن سیب زمینی در هنگام پخت همان وجود مقدار زیادتری مواد پروتئین در آنها است که بر اثر پختن منعقد و سفت شده موجب مقاومت بیشتر سیب زمینی در مقابل گرما می‌گردند در چنینی حالتی نسبت مواد ازته تام موجود در سیب زمینی به نشاسته حداقل ۰.۱۲ است. اگر نسبت مواد ازته کمتر از این مقدار باشد سیب زمینی در اثر حرارت متلاشی می‌شود.

تکثیر سیب زمینی :

برای کشت سیب زمینی، یک عدد سیب زمینی بزرگ را به سه قسمت تقسیم می کنند، به طوری که هر بخش حداقل یک چشم سیب زمینی داشته باشد. این بخش ها را به فاصله ۷ اینچی از یکدیگر در خاک قرار می دهند. برخی استفاده از کود پوسیده و فاسد را به جای کود تازه ترجیح می دهند. در هر صورت بهتر است که همواره سیب زمینی را روی کود بکارند

نحوه نگهداری سیب زمینی :

۱- سیب زمینی ها را در مکانهای خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید.

۲- سیب زمینی را در دمای اتاق میتوان تا ۲ هفته نگهداری کرد.

۳- سیب زمینی را در کنار پیاز نگهداری نکنید. چراکه گاز متصاعد شده از پیاز فساد سیب زمینی را سرعت می بخشد.

۴- سیب زمینی را درون کیسه پلاستیکی نگهداری نکنید. سیب زمینی ها را در سبد و یا ظروفی که گردش هوا در اطراف آن بخوبی صورت میگیرد نگهداری کنید.

۵- از نگه داری سیب زمینی در درون یخچال خودداری ورزید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.