فایل ورد کامل تحقیق آموزش و پرورش جوجه گوشتی؛ مرور روش‌های پرورش، مدیریت تغذیه و فناوری‌های نوین در صنعت طیور


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق آموزش و پرورش جوجه گوشتی؛ مرور روش‌های پرورش، مدیریت تغذیه و فناوری‌های نوین در صنعت طیور دارای ۱۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق آموزش و پرورش جوجه گوشتی؛ مرور روش‌های پرورش، مدیریت تغذیه و فناوری‌های نوین در صنعت طیور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحقیق آموزش و پرورش جوجه گوشتی؛ مرور روش‌های پرورش، مدیریت تغذیه و فناوری‌های نوین در صنعت طیور۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق آموزش و پرورش جوجه گوشتی؛ مرور روش‌های پرورش، مدیریت تغذیه و فناوری‌های نوین در صنعت طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق آموزش و پرورش جوجه گوشتی؛ مرور روش‌های پرورش، مدیریت تغذیه و فناوری‌های نوین در صنعت طیور :

توضیحات:

فایل ورد کامل تحقیق آموزش و پرورش جوجه گوشتی؛ مرور روش‌های پرورش، مدیریت تغذیه و فناوری‌های نوین در صنعت طیور، در قالب فایل word و در حجم ۱۱۵ صفحه.

بخشی از متن:

برای پرورش جوجه‌های گوشتی، جوجه‌های یک‌روزه از مرغ مادر گوشتی و جوجه‌کشی‌ها خریداری شده و سپس به مرغ‌داری منتقل می‌شود. به علت پرورش سریع جوجه‌های گوشتی که در عرض روز از وزن گرم به گرم می‌رسند، برنامه‌های پرورشی، تغذیه‌ای و بهداشتی به خصوصی در گله‌های پرورشی صورت می‌گیرد به طوری که پرورش سنتی آن قابل مقایسه با نوع صنعتی آن نیست.

محل مزرعه پرورش طیور باید به نحوی انتخاب شود که در اطراف آن تراکم واحدهای پرورش دام و طیور کم باشد و هم‌چنین با مراکز مرتبطی مانند جوجه‌کشی، کشتارگاه‌ها، مراکز فراوری ضایعات و پسماندهای دام و طیور و حتی واحدهای کشاورزی و خصوصاً گلخانه‌ای که از فضولات دام و طیور به عنوان کود استفاده می‌کنند و می‌توانند موجب انتقال عوامل بیماری‌زا شوند دارای فاصله مناسب باشند.

ساعت قبل از ورود جوجه‌ها به سالن باید محل تخلیه جوجه‌ها گرم شود. دمای مناسب جهت ساعت اول زندگی جوجه‌ها درجهسانتی‌گراد در ارتفاع سانتی‌متری از کف سالن می‌باشد. هم‌چنین باید رطوبت کافی تا درصد نیز طی دوره پرورشی تأمین شود. جوجه‌ها همیشه باید به آب تازه و تمیز دسترسی داشته باشند. منبع تأمین آب مصرفی یک مرغ‌داری معمولاً چاه آب، مخزن ذخیره آب یا در مواردی لوله‌کشی آب تصفیه شهری می‌باشد ولی به هر حال آب باید در یک منبع یا تانک بزرگ ذخیره شود. جهت تأمین فشار مناسب آب، تانک آب باید در محل مرتفعی مستقر گردد.

تأمین هوای تمیز و هم‌چنین خروج هوای آلوده شده داخل سالن یکی از اصلی‌ترین اقدامات یک مرغ‌داری می‌باشد. در سالن‌ها به علت تراکم بالا و هم‌چنین بالا بودن سرعت رشد مرغ و خروس همیشه تأمین اکسیژن مهم می‌باشد. تهویه مطلوب در سالن منجر به رسیدن به اهداف ذیل می‌گردد:

فایل ورد کامل تحقیق آموزش و پرورش جوجه گوشتی؛ مرور روش‌های پرورش، مدیریت تغذیه و فناوری‌های نوین در صنعت طیور
فهرست مطالب:

مقدمه

نحوه گرفتن مجوزهای قانونی

طراحی ساختمانها

راه های کاهش بیماری در پرندگان

راه های کاهش مصرف آنتی بیوتیک

دستگاه گوارش در طیور

سدهای فیزیکی طبیعی

تغذیه آغازین جوجه ها

نکات ضروری در انجام واکسیناسیون طیور

انواع آبخوری در سالن ها

انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی

طراحی حرفه ایی نقشه هوای سالن های مرغداری

تلفات در مرغداری و سالن های پرورش طیور باید چند درصد باشد؟

آمونیاک

تأثیر سن مرغ مادر بر روی ترکیبات زرده تخم مرغ

ساخت مکملهای ویتامینه

ابزار ارزیابی اثر ویتامین ها

برنامه های کنترل کیفیت

افزودنی های غذایی

بیماری و تلفات

نتایج

منابع

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.