فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در واحد فرآوردههای لبنی ترسکا؛ مرور مراحل تولید، کنترل کیفیت و فناوریهای نوین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در واحد فرآوردههای لبنی ترسکا؛ مرور مراحل تولید، کنترل کیفیت و فناوریهای نوین دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در واحد فرآوردههای لبنی ترسکا؛ مرور مراحل تولید، کنترل کیفیت و فناوریهای نوین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در واحد فرآوردههای لبنی ترسکا؛ مرور مراحل تولید، کنترل کیفیت و فناوریهای نوین۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در واحد فرآوردههای لبنی ترسکا؛ مرور مراحل تولید، کنترل کیفیت و فناوریهای نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در واحد فرآوردههای لبنی ترسکا؛ مرور مراحل تولید، کنترل کیفیت و فناوریهای نوین :
توضیحات:
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در واحد فرآوردههای لبنی ترسکا؛ مرور مراحل تولید، کنترل کیفیت و فناوریهای نوین، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۳۰ صفحه.
بخشی از متن:
کارخانجات تولید کننده ماست از نظر استاندارد مجاز هستند جهت بالا بردن میزان SNF ماست، از مقداری شیر خشک برای این منظور استفاده کنند، ماده ی خشک اولیه شیر که حداقل برابر ۲/۸ می باشد باید در فرآورده نهایی حداقل به ۶/۹_۴/۹ رسانده شود. این کار به منظور افزایش ویسکوزیته در ماست صورت می گیرد. تا ماست برای مصرف کننده مطلوب باشد.
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در واحد فرآوردههای لبنی ترسکا؛ مرور مراحل تولید، کنترل کیفیت و فناوریهای نوین
فهرست مطالب:
تاریخچه شرکت و ظرفیت تولید
مواد اولیه مورد استفاده و کنترل کیفیت انها
استفاده از استارترها در فراورده های تخمیری
استاندارد سازی SNF
مواد اولیه خامه
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خامه
تجهیزات و ماشین الات و CIP و تصفیه فاضلاب
تجهیزات و ماشین الات
استانداردها, انواع ازمایشات و تولید و بسته بندی
تست الکل
اندازه گیری دانسیته شیر
اندازه گیری PH شیر
اندازه گیری اسیدیته شیر
درصد چربی شیر
روش های تشخیص انتی بیوتیک در شیر
پاستوریزاسیون
نحوه تولید شیر پاستوریزه و هموژنیزه.
بسته بندی شیر
ماست
نحوه تولید ماست
بسته بندی ماست
خامه
مراحل تولید خامه قنادی
ازمایش کهلر
بسته بندی خامه.
نتیجه گیری
نتیجه گیری
منابع
فرم ارزیابی پایان دوره ی کاراموزی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 