فایل ورد کامل گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد؛ تحلیل فرآیندهای تولید مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت سازمانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد؛ تحلیل فرآیندهای تولید مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت سازمانی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد؛ تحلیل فرآیندهای تولید مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت سازمانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد؛ تحلیل فرآیندهای تولید مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت سازمانی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد؛ تحلیل فرآیندهای تولید مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت سازمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد؛ تحلیل فرآیندهای تولید مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت سازمانی :
توضیحات:
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد؛ تحلیل فرآیندهای تولید مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت سازمانی، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۲۲ صفحه.
بخشی از متن:
برای حذف آب اضافی از تبخیر کننده های تحت خلا استفاده می شود. استفاده از سیستم خلا موجب می شود که تغلیظ در زمان کوتاهتر و در دمای کمتری صورت گیرد و در نتیجه رنگ محصول بهتر حفظ شود . میزان دما وخلا در مراحل مختلف متفاوت است زیرا آب گوجه حاصل از مرحله فیلتراسیون دارای بریکس حدود ۵ است که باید به حدود ۲۵ و گاهی بیشتر برسد در اوایل کار که بریکس پایین است خلا ضعیف تری لازم است ودر این مرحله تبخیر تا رسیدن بریکس به حدود ۱۸ ادامه می یابد وقتی بریکس به ۱۸ رسید پمپ های دستگاه وارد عمل شده ورب در دمای پایین می شود وموجب بهبود رنگ رب می شود.
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد؛ تحلیل فرآیندهای تولید مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی و مدیریت سازمانی
فهرست مطالب:
آشنایی با مکان کارآموزی
تولید خیارشور
تولید رب گوجه فرنگی
تولید کنسرو لوبیا
تولید ترشی
درصد پری – وزن آبکش – درصد نمک – میزان اسید یته
نقشه کارخانه
فلوچارتهای مربوط به تولیدات و…..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 