فایل ورد کامل گزارش کار تولید ماست؛ مرور فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای فناورانه در صنایع لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل گزارش کار تولید ماست؛ مرور فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای فناورانه در صنایع لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کار تولید ماست؛ مرور فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای فناورانه در صنایع لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کار تولید ماست؛ مرور فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای فناورانه در صنایع لبنی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کار تولید ماست؛ مرور فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای فناورانه در صنایع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کار تولید ماست؛ مرور فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای فناورانه در صنایع لبنی :
توضیحات:
فایل ورد کامل گزارش کار تولید ماست؛ مرور فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای فناورانه در صنایع لبنی، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۷ صفحه.
گزارش بازدید از کارخانه ماستکه شامل موارد گسترده ای مثل تخمیر و خواص شیمیایی انواع ماست و … میباشد که در گزارش قید شده است
بخشی از متن:
مایه ماست، شامل ترکیبی از باکتری های لا کتوباسیلوس بلگاریکوس (دمای اپتیمم رشد ۴۲ تا ۴۳ درجه سانتی گراد) و باکترهای استرپتوکوکوس ترموفیلوس(دمای اپتیمم رشد ۳۷ تا ۳۸ درجه سانتی گراد) می باشد. بوسیله ی شرکت های سازنده ی مایه ماست تهیه و به صورت پودر عرضه می گردد. این پودرها در کارخانه های لبنی با روش توصیه شده ی کارخانه ی سازنده به صورت باکتری های فعال در آمده و برای تولید ماست به کار برده می شوند. البته اگر تولید ماست در خانه انجام شود، می توان از ماست تازه به عنوان مایه ی ماست استفاده نمود. چون درعمل گفته می شود که باید تعداد دو دسته باکتری های سازنده ی ماست در هر …
فایل ورد کامل گزارش کار تولید ماست؛ مرور فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای فناورانه در صنایع لبنی
فهرست بخشی از مطالب:
تاریخچه
تخمیر و خواص شیمیایی
انواع ماست
مواد لازم برای تهیه ماست
مراحل تولید ماست
ویژگی های ماست
برخی از روش های تقلب در شیر و ماست
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 