فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره اصول پرورش مرغ گوشتی؛ بررسی روشهای تغذیه، مدیریت بهداشت و بهینهسازی تولید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره اصول پرورش مرغ گوشتی؛ بررسی روشهای تغذیه، مدیریت بهداشت و بهینهسازی تولید دارای ۹۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره اصول پرورش مرغ گوشتی؛ بررسی روشهای تغذیه، مدیریت بهداشت و بهینهسازی تولید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره اصول پرورش مرغ گوشتی؛ بررسی روشهای تغذیه، مدیریت بهداشت و بهینهسازی تولید۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره اصول پرورش مرغ گوشتی؛ بررسی روشهای تغذیه، مدیریت بهداشت و بهینهسازی تولید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره اصول پرورش مرغ گوشتی؛ بررسی روشهای تغذیه، مدیریت بهداشت و بهینهسازی تولید :
فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره اصول پرورش مرغ گوشتی؛ بررسی روشهای تغذیه، مدیریت بهداشت و بهینهسازی تولید
فهرست
مقدمه. ۴
نژادهای گوشتی.. ۵
پلیموث راک… ۶
کورنیش…. ۶
کوشین.. ۶
پرورش جوجهها ۶
تهویه. ۸
برنامه نوری.. ۸
اهداف برنامه نوری: ۸
خوراک و جیره غذایی.. ۹
یک جیره غذایی طیور ۱۰
بیماریها ۱۱
نیوکاسل.. ۱۱
بورس عفونی.. ۱۱
برونشیت… ۱۲
کوکسیدیوز ۱۲
مارک… ۱۲
سندرم مرگ ناگهانی.. ۱۲
واکسیناسیون.. ۱۳
مراحل کشتار مرغ در کشتارگاه صنعتی.. ۱۳
عدم استفاده از هورمونها در پرورش جوجههای گوشتی.. ۱۴
تولید جهانی.. ۱۴
پرورش جوجه گوشتی در ایران.. ۱۴
انتخاب محل مرغداری: ۱۴
اقدامات بهداشتی: ۱۵
قرنطینه: ۱۶
واکسیناسیون: ۱۷
نکات قابل توجه در مورد واکسیناسیون: ۱۷
دارو: ۱۷
کنترل سلامت گله: ۱۸
تغذیه: ۱۸
دانخوریهای ناودانی دستی: ۱۹
نگهداری دان: ۲۰
میزان نیاز به مواد مغذی: ۲۰
توصیه هایی در مورد خوراک دادن: ۲۰
مدیریت گله. ۲۰
آشیانه و عوامل مؤثر در طراحی آن.. ۲۱
آب و هوای گرمسیری: ۲۱
آب وهوای معتدل گرمسیری: ۲۱
آب و هوای معتدل: ۲۱
آب وهوای کویری (گرم و خشک): ۲۲
تغییرات ناگهانی دما: ۲۲
طراحی آشیانه: ۲۲
آماده سازی آشیانه: ۲۳
تـوجــــه: ۲۴
اقدامات لازم در زمان جوجهریزی: ۲۴
کیفیت جوجهها: ۲۵
بستر مناسب و شرایط آن: ۲۵
تأمین آب: ۲۷
آبخوری: ۲۸
تعداد آبخوری: ۲۸
دمای مورد نیاز گله: ۲۸
تأمین دمای مورد نیاز گله: ۲۹
تهیه جوجه ها ۳۰
نحوه انتقال جوجه ها ۳۱
آمادگی برای ورود گله. ۳۲
پرورش مرغ گوشتی.. ۳۲
قراردهی جوجه ها ۳۲
انتخاب محل مرغداری: ۳۳
اقدامات بهداشتی: ۳۴
قرنطینه: ۳۵
آب و هوای گرمسیری: ۳۶
آب وهوای معتدل گرمسیری: ۳۶
آب و هوای معتدل: ۳۶
آب وهوای کویری (گرم و خشک): ۳۶
تغییرات ناگهانی دما: ۳۷
مدیریت منابع حرارتی.. ۳۷
تهویه و کیفیت هوا ۳۸
رطوبت سالن پرورش…. ۴۰
سیستم نوردهی.. ۴۱
مدیریت بستر. ۴۲
آب و کیفیت آن.. ۴۳
مرغداری گوشتی.. ۴۶
نگهداری دان: ۴۶
میزان نیاز به مواد مغذی: ۴۶
توصیه هایی در مورد خوراک دادن.. ۴۶
خوراک جوجه ها ۴۷
جیره کلی مواد غذایی طیور: ۴۷
تعداد پرنده ها به ازای هرنوع دانخوری : ۴۹
مهمترین بیماریهای طیور ۵۰
واکسیناسیون.. ۵۲
تراکم گله. ۵۳
طراحی آشیانه: ۵۳
آماده سازی آشیانه: ۵۴
نام ماده ضدعفونی کننده ۵۷
فضای دانخوری مورد نیاز برای جوجههای گوشتی.. ۶۸
برنامه نوردهی متناوب: ۷۳
منابع.. ۸۱
مقدمه
جوجه گوشتی، سویههایی از جوجههای مرغ و خروس میباشد که برای تولید گوشت، پرورش داده میشوند. جوجههای گوشتی یکی از فراوانترین گونههای حیوانات اهلی میباشند و بیشترین جمعیت را به نسبت جوجههای گونههای دیگر پرندگان دارند.
جوجه گوشتی بالغ
- تاریخچه اهلیسازی و پرورش
مرغ نژاد پلیموث راک
در ابتدا خروسها برای جنگیدن با همدیگر در آسیا، آفریقا و اروپا پرورش داده میشدند و توجه اندکی به تولید تخممرغ و گوشت آنها میشد.
قبل از توسعه نژادهای تجاری گوشتی، جوجه خروسها به عنوان جوجه گوشتی مورد استفاده قرار میگرفت. پرورش و اصلاحنژاد جوجههای گوشتی در سالهای صورت گرفت.
سویه ترکیبی جوجههای گوشتی از تلاقی جوجه خروس کورنیش و جوجه مرغ پلیموت سفید تولید شد این سویه اولین تلاش برای به دست آوردن یک سویه به خصوص گوشتی بود که در دهه معرفی گردید.
نژادهای گوشتی
از مهمترین نژادهای گوشتی میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
پلیموث راک
نژاد پلیموث راک (Plymouth Rock) اولین بار در سال در بوستون آمریکا، به معرض نمایش گذاشته شد. معتقدند که اصلیت این پرندهها و هویت آنها از دست رفته است؛ و این نوع مرغ مخلوطی از چند نژاد میباشد. اولین و برجستهترین آمیزش، آمیزش خروس دومینیکو با کوشین سیاه یا مرغ جاوای سیاه است که خاستگاه اولیه آن پوتنام در کانتیکت میباشد. این نژاد در اولین استانداردهای آمریکایی طیور در سال پذیرفته شد. این نژاد همیشه به خاطر پرهای استثنایی و در هم محبوب بوده است. اگر از فاصله نزدیک به پرهای این مرغ نگاه شود، مشاهده خواهد شد که انتهای همه پرها سیاه رنگ است. نژاد پلیموث راک نقرهای که خاستگاه آن نیویورک است از آمیزش برهمایی تیره رنگ و ویندوت نقرهای به وجود آمده است.
کورنیش
مرغ نژاد کورنیش
کورنیش از اختلاط نژادهای آسل، مالای و نژاد جنگی انگلیسی و کورنیش جنگی هندوستان به وجود آمده است. دارای شانه پهن، اندام نسبتاً بلند، سینه وسیع و برجسته و دست و پای بلند میباشد. این نژاد از نظر رنگ، به سه رنگ سفید، سیاه و قرمز میباشد.
کوشین
اصل این نژاد از چین و از ناحیه شانگهای میباشد، به همین دلیل به آن شانگهای نیز گفته میشود. این نژاد دارای بدنی سنگین بوده و در ساق پا پرهای فراوانی دارد. رشد سینه کم و به طرف پایین کشیده است و پرها بلند و دور از یکدیگر هستند. تولید تخممرغ در این نژاد به دلیل تعداد زیاد کرچی کم است.
پرورش جوجهها
یک مرغداری صنعتی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 