فایل کامل پژوهش تغذیه در زنان سالم ۴۵ تا ۶۰ سال؛ بررسی نیازهای تغذیهای، سلامت جسمی و پیشگیری از بیماریها
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش تغذیه در زنان سالم ۴۵ تا ۶۰ سال؛ بررسی نیازهای تغذیهای، سلامت جسمی و پیشگیری از بیماریها دارای ۲۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش تغذیه در زنان سالم ۴۵ تا ۶۰ سال؛ بررسی نیازهای تغذیهای، سلامت جسمی و پیشگیری از بیماریها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش تغذیه در زنان سالم ۴۵ تا ۶۰ سال؛ بررسی نیازهای تغذیهای، سلامت جسمی و پیشگیری از بیماریها۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش تغذیه در زنان سالم ۴۵ تا ۶۰ سال؛ بررسی نیازهای تغذیهای، سلامت جسمی و پیشگیری از بیماریها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش تغذیه در زنان سالم ۴۵ تا ۶۰ سال؛ بررسی نیازهای تغذیهای، سلامت جسمی و پیشگیری از بیماریها :
فایل کامل پژوهش تغذیه در زنان سالم ۴۵ تا ۶۰ سال؛ بررسی نیازهای تغذیهای، سلامت جسمی و پیشگیری از بیماریها
مقادیر دریافت غذایی توصیه شده برای درشت مغذی ها برای زنان (گرم در روز)
|
۷۰- ۵۱ سال |
۵۰- ۳۱ سال |
۳۰- ۱۹ سال |
|
|
۴۶ |
۴۶ |
۴۶ |
پروتئین |
|
۱۳۰ |
۱۳۰ |
۱۳۰ |
کربوهیدرات |
|
۱۱ |
۱۲ |
۱۲ |
اسید لینولئیک |
|
۱/۱ |
۱/۱ |
۱/۱ |
اسید آلفا لینولنیک |
|
۲۱ |
۲۵ |
۲۵ |
فیبر |
|
۷۰- ۵۱ سال |
۵۰- ۳۱ سال |
۳۰- ۱۹ سال |
|
|
۴۶ |
۴۶ |
۴۶ |
پروتئین |
|
۱۳۰ |
۱۳۰ |
۱۳۰ |
کربوهیدرات |
|
۱۱ |
۱۲ |
۱۲ |
اسید لینولئیک |
|
۱/۱ |
۱/۱ |
۱/۱ |
اسید آلفا لینولنیک |
|
۲۱ |
۲۵ |
۲۵ |
فیبر |
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 