فایل ورد کامل پژوهش مبانی نظری روش‌های آبیاری؛ تحلیل تأثیر بر صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج (Oryza sativa L.)


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش مبانی نظری روش‌های آبیاری؛ تحلیل تأثیر بر صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج (Oryza sativa L.) دارای ۶۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش مبانی نظری روش‌های آبیاری؛ تحلیل تأثیر بر صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج (Oryza sativa L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش مبانی نظری روش‌های آبیاری؛ تحلیل تأثیر بر صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج (Oryza sativa L.)2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش مبانی نظری روش‌های آبیاری؛ تحلیل تأثیر بر صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج (Oryza sativa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش مبانی نظری روش‌های آبیاری؛ تحلیل تأثیر بر صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج (Oryza sativa L.) :

برنج به عنوان غذای اصلی حدود نیمی از جمعیت جهان به شمار می‎آید و به همین دلیل این محصول یکی از مهمترین منابع اصلی تأمین کننده نیاز غذایی جهان است (۵۶،۷۱). طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در کشورهای مختلف بین ۲/۴ تا ۱/۱۰۲ کیلوگرم متغیر است و معمولاً کشورهای عمده تولید کننده برنج مصرف کنندگان عمده نیز هستند و تا حدی بین تولید و مصرف آنها موازنه وجود دارد. ولی در کشور ما متأسفانه این توازن برقرار نیست و ایران به عنوان یازدهمین کشور تولید کننده برنج، سومین وارد کننده در جهان است (۱۱). برنج در کشور ما بعد از گندم دومین کالای مصرفی از نظر مقدار و تنها غله‎ای است که منحصراً برای تغذیه انسان کشت می‎شود و در حدود نصف جیره غذائی ۱/۶ میلیارد نفری از جمعیت دنیا را تشکیل می‎دهد (۱۱) و در بخش عظیمی از قاره آسیا تأمین کننده بیش از ۸۰% کالری و ۷۵% پروتئین مصرفی مردم است. در کشور ما نیز به طور متوسط، روزانه ۱۴% نیاز به انرژی از طریق برنج تأمین می‎شود (۱۱). این گیاه در بین گیاهان عمده زراعی دارای خصوصیات منحصر به فردی از نظر مصرف آب است (رشد در شرایط غرقابی، غیرغرقابی و دیم). آب اولین و اساسی‎ترین عامل محدود کننده تولید محصولات کشاورزی است. کمبود آب که به بحران قرن حاضر موسوم شده است باعث گردید دانشمندان و محققان تلاش‎های وسیعی را در جهت یافتن راه حل‎های مناسب برای افزایش توان تولید واحد آب مصرفی آغاز نمایند.

عنوان

مقدمه

فصل اول – کلیات

۱-۱- سطح زیر کشت و میزان تولید در دنیا و ایران

۱-۲- سابقه کشت برنج در ایران

۱-۳- گیاه‎شناسی برنج

۱-۳-۱- نوع ژاپونیکا

۱-۳-۲- نوع ایندیکا

۱-۳-۳- نوع جاوائیکا

۱-۴- سیستم‎های کشت برنج

۱-۵- فیزیولوژی و مراحل رشد برنج

۱-۶- فنولوژی و مراحل رشد برنج

۱-۶-۱- مرحله رویشی

۱-۶-۲- مرحله‌ زایشی

۱-۶-۳- مرحله رسیدگی

۱-۷- آب در گیاه

۱-۸- آبیاری در برنج

عنوان

۱-۸-۱- روش آبیاری غرقاب دائم

۱-۸-۲- روش آبیاری متناوب

۱-۸-۳- آبیاری برنج براساس مراحل مختلف رشد

۱-۹- اثر کمبود آب

فصل دوم – بررسی منابع

۲-۱- عملکرد

۲-۲- اجزای عملکرد

۲-۳- عملکرد بیولوژیکی

۲-۴- راندمان مصرف آب

۲-۵- شاخص برداشت

۲-۶- فتوسنتز

۲-۷- ماده خشک

۲-۸- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی

۲-۹- فواصل آبیاری و مقدار آب مصرفی

۲-۱۰- مقاومت به خشکی

۲-۱۱- کیفیت و پروتئین دانه

۲-۱۲- شاخص سطح برگ

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.