فایل کامل پژوهش زعفران؛ تحلیل علمی شرایط کشت، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای دارویی و غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش زعفران؛ تحلیل علمی شرایط کشت، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای دارویی و غذایی دارای ۳۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش زعفران؛ تحلیل علمی شرایط کشت، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای دارویی و غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش زعفران؛ تحلیل علمی شرایط کشت، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای دارویی و غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش زعفران؛ تحلیل علمی شرایط کشت، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای دارویی و غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش زعفران؛ تحلیل علمی شرایط کشت، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای دارویی و غذایی :

مقدمه
کشت زعفران از گذشته دور در مناطق جنوبی خراسان معمول بوده و به عنوان محصولی فوق استراتژیک برای مناطق خراسان مرکزی و جنوبی محسوب میشود .ویژگیهای آن علاوه بر نیاز آبی کم ، میتوان از امکان بهره برداری آن به مدت ۵-۷ سال در یک نوبت کاشت و ماندگاری محصول به مدت طولانی عدم نیاز زراعت آن به ماشین آلات سنگین و مصارف صنعتی ودارویی و غذایی نام برد . جنس زعفران متعلق به خانواده زنبقی ها . از نظر گیاه شناسی گیاه زعفران گیاه علفی چند ساله و بدون ساقه است که دارای پیاز غده ای،تقریبا کروی شکل به قطر ۳تا۵ سانتیمتر میباشد .

مشخصات گیاهی زعفران

زعفران با نام علمی safaron از تیره زنبقیان از جنس کروکوس.
گیاهانی دائمی ،علفی، زینتی،کوتاه که در اوایل پائیز یا در اوایل بهار گل می دهند .
دارای ساقه زیر زمینی مدور،سخت،گوشتدار وتوپر بوده که پوسته فیبری قهوه ای رنگی آنرا احاطه نموده است.
ساقه زیرزمینی زعفران در اصطلاح کشاورزان پیاز ودر گیاه شناسی به آن بنه یا کرم corm می گویند .

بنه ها توسط پوشش فیبری پوشیده شده که بر اساس نوع بافت آنها زعفرانها از یکدیگر تشخیص داده میشوند .
انواع پوشش فیبری شامل : مشبک ،حلقوی ،غشایی ودر هم بافته .
پوشش گل (گلپوش): شامل سه کاسبرگ و سه گلبرگ یک رنگ که در راس مجزا ودر قائده متصل و لوله گل نسبتا طویلی را تشکیل میدهند به رنگهای سفید ،زرد و بنفش.

میوه کپسولی شکل برروی لوله باریک کوتاه که از روی بنه خارج گردیده.
تخمدان دارای سه پرچم ،برگها باریک ،بلند و دارای یک نوار سفید در وسط .
مجموعه برگها و گل در داخل یک پوشش لوله ای بنام چمچه(پوشش محافظ گل)
قرار دارند.

پیاز زعفران

گل زعفران

برگ زعفران

رشد ونمو زعفران

ترکیبات زعفران

زراعت زعفران

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.