فایل کامل پژوهش فرآوری روغن زیتون؛ بررسی علمی روشهای استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیهای
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش فرآوری روغن زیتون؛ بررسی علمی روشهای استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیهای دارای ۱۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش فرآوری روغن زیتون؛ بررسی علمی روشهای استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش فرآوری روغن زیتون؛ بررسی علمی روشهای استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیهای۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش فرآوری روغن زیتون؛ بررسی علمی روشهای استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش فرآوری روغن زیتون؛ بررسی علمی روشهای استخراج، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای تغذیهای :
در اهمیت درخت زیتون همین بس که خدا در ۱۰ آیه شریفه به این مخلوق پر ارزش اشاره کرده و این درخت را درختی پر برکت نام برده و حتی به آن قسم یاد کرده است.
درخت زیتون یکی از کهن ترین درختان می باشد که بنوعی بیانگر و گره خورده با فرهنگ است و مبدا اصلی آن را کشور یونان می دانند و کاشت این گیاه ارزشمند در ایران سابقه ی ۹۰۰ ساله دارد که چنین بنظر می رسد که اولین بار کشت زیتون در گرگان کنونی صورت گرفته است.
در حال حاضر کشت زیتون در مناطق مختلف جهان صورت می گیرد و بر طبق اطلاعات منتشره توسط سازمان خواروبار جهانی (F.A.O) جمعیت کل درختان زیتون۸۵۰ میلیون اصله و سطح زیرکشت آن ۱۰.۵ میلیون هکتار می باشد.
واریته های زیتون در ایران
•زیتون روغنی: این گونه ۶۴ درصد از درختان زیتون رودبار، که از مهمترین مراکز زیتون کاری ایران می باشد را تشکیل می دهد و وزن میوه ی آن حدود ۵ گرم و وزن هسته ی آن به ۰.۹۱ گرم میرسد؛ این گونه حاوی ۲۸ درصد روغن است.
•زیتون زرد: این گونه حاوی ۲۲ درصد روغن می باشد و میوه ی آن حدود ۶.۵ گرم و هسته ی آن حدود ۱ گرم وزن دارد.
•زیتون ماری: وزن میوه ی آن حدود ۴ گرم و هسته ی آن حدود ۰.۷۵ گرم است؛ این گونه حاوی ۱۹ درصد روغن می باشد.
روشهای برداشت میوه زیتون
۱- برداشت میوه زیتون به روش سنتی
•جمع آوری میوه ها از روی زمین
•دستچین کردن میوه
•چیدن میوه زیتون با استفاده از چوب
•چیدن زیتون توسط چنگک
۲- برداشت میوه زیتون به روش مکانیکی
در این روش از دستگاه هایی استفاده می شود که با ایجاد ارتعاش و تکان دادن درخت موجب افتادن میوه های رسیده می شود که این ارتعاش توسط بازوهایی به درخت وارد می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 