فایل کامل مطالعه علمی نقش ژنهای منتخب در بهبود زندگی پس از برداشت؛ بررسی کاربردهای مهندسی ژنتیک
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل مطالعه علمی نقش ژنهای منتخب در بهبود زندگی پس از برداشت؛ بررسی کاربردهای مهندسی ژنتیک دارای ۳۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه علمی نقش ژنهای منتخب در بهبود زندگی پس از برداشت؛ بررسی کاربردهای مهندسی ژنتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه علمی نقش ژنهای منتخب در بهبود زندگی پس از برداشت؛ بررسی کاربردهای مهندسی ژنتیک۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه علمی نقش ژنهای منتخب در بهبود زندگی پس از برداشت؛ بررسی کاربردهای مهندسی ژنتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل مطالعه علمی نقش ژنهای منتخب در بهبود زندگی پس از برداشت؛ بررسی کاربردهای مهندسی ژنتیک :
فایل کامل مطالعه علمی نقش ژنهای منتخب در بهبود زندگی پس از برداشت؛ بررسی کاربردهای مهندسی ژنتیک
فهرست مطالب:
مقدمه
کنترل بیوتکنولوژیکی رسیدگی میوه و بیماریهای پس از برداشت
کنترل استحکام میوه
کنترل سنتز و دریافت اتیلن
مقاومت به بیماری
کنترل بیوتکنولوژیکی رسیدگی سبزی و بیماریهای پس از برداشت
هدف اصلی تکنولوژی پس از برداشت:
افزایش زندگی مفید ماده غذایی
عامل افزایش دهنده:
نگه داشتن تورژسانس سلولهای گیاهی: کاهو، کلم و سیب
وجود درجه صحیحی از نرمی برای مدت طولانی بدون رسیدگی بیش از حد: انبهها و موزها
بیوتکنولوژی و پیری میوه :
هر بافت خصوصیات پیری خاصی دارد.
این ویژگی، دلیل عدم وجود تیمار مفید پس از برداشت عمومی برای همه محصولات باغبانی میباشد.
سبزیجات برگی باید از راه متفاوتی نسبت به میوهها تیمار شوند.
از نقطه نظر بیوتکنولوژی باید طبیعت محصول و مشکل خاص آن را قبل از آنکه در جستجوی خطی مشی برای حل آن مشکل برآییم، بدانیم.
دلایل عدم اجرای تکنولوژی جدید در کنترل خسارات میوه :
کشت بسیاری از محصولات در مزارع کوچک
عدم پذیرش ضرورت بستهبندیهای خاص از سوی کشاورز
هزینه زیاد برای کشاورز
عدم سازماندهی از سوی بخشهای خصوصی یا دولتی
اهداف عمده بهبود ویژگیهای پس از برداشت میوهها :
توسعه زندگی قفسه ای
مقاومت در برابر حمله عوامل بیماری زا
مهندسی ژنتیک و بهبود زندگی قفسه ای :
خاموشی ژنها با استفاده از دو تکنیک:
ژنهای مرتبط با دریافت یا تولید اتیلن.
ژنهای کنترل کننده استحکام میوه (موقعیت غشاء دیواره سلولی)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 