فایل کامل بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی؛ تحلیل علمی فناوریهای نوین و اثرات زیستمحیطی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی؛ تحلیل علمی فناوریهای نوین و اثرات زیستمحیطی دارای ۲۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی؛ تحلیل علمی فناوریهای نوین و اثرات زیستمحیطی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی؛ تحلیل علمی فناوریهای نوین و اثرات زیستمحیطی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی؛ تحلیل علمی فناوریهای نوین و اثرات زیستمحیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی؛ تحلیل علمی فناوریهای نوین و اثرات زیستمحیطی :
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : ۲۶ صفحه
۱ بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی ۲ اصول پایه نور نور= انرژی مستقیم تبدیل به گرمامی شود. تابش نور به یک سطح ، سطح را گرم می کند. گرما= انرژی نور = پدیده الکترومغناطیس خصوصیات الکترومغناطیس دارد (امواج رادیویی). جریان الکتریسیته دارای فرکانس Hz60 و طول موج زیاد می باشند. نور قابل رویت رفتاری شبیه ذرات دارند(فوتونها).
۳ شیمی- نور نور ممکن است جذب شده و در واکنشهای شیمیایی به صورت محرک شرکت کند مانند فتوسنتز گیاهان که در این حالت فرکانس وطول موج باید در محدوده مشخصی باشد تا در واکنش دخالت کند.بعضی مکانیزمها باید وجود داشته باشند تا اجازه بدهند که واکنش اتفاق بیفتد که عبارتند از: کلروفیل ساختارهای شیمیایی وفیزیکی گیاه ۴ طیفهای الکترومغناطیسی: پرتوهای الکترو مغناطیسی که به شکل امواج انتقال داده می شوند ، رابطه بین طول موج وفرکانس آنها به صورت زیر است: درانتهای طیف امواج وگاما با کمترین طول موج و بیشترین فرکانس می باشند سرعت نور در خلأ ۵ نور مرئی، در محدوده دریافت کننده های نوری در چشم انسان ،نسبتاً یک نوار باریک در طیف را اشغال می کند. طول موج از ۳۵۰nm (بنفش) تا ۷۶۰nm(قرمز) تقسیم بندی می شود. امواج رادیویی و رادار نسبتا” طول موج بالا و فرکانس پایین دارند.
امواج کوتاه (مایکرو) اخیراً در مایکروویو بکار برده می شود. hعدد پلانک j-s 34- 10* 6.626 6 7 واکنش پرتو ورودی به یک جسم سه مسیر می تواند داشته باشد: انعکاس
جذب
عبور • • • 8 :انرژی پرتو برخورد کرده به سطوح مربع
:مقدار انرژی منعکس شده
:انرژی داخل جسم
:انرژی برخورد کرده به سطح مقابل بعد از انتقال خطی
:مقدار انرژی خارج شده از سطح مقابل :انتقال
:انتقال داخلی
:جذب
:انعکاس کامل برای مشخص کردن بازتاب کل، باید تمام پرتوهای بازتابی بدون توجه به جهتی که قرار می گیرند،محاسبه شود.
۹ ۱۰ ۱۱ اندازه گیری اندازه و رنگ ۱۲ کاربردهای اندازه گیری نوردر مواد خصوصیت عبور وبازتاب نور در محصولات کشاورزی در سالهای اخیر برای موارد زیر به کار رفته است:
درجه بندی و تشخیص رنگ
میزان رسیدگی و قند
ترتیب بندی الکترونیکی و مطالعه ویزگیهای داخلی سبزیها ومیوه ها
دورسنجی (Remot sensing)
برای نمونه::
رنگ گوجه فرنگی
نشاسته درونی گندم و رسیدگی میوه
درجه آسیاب برنج
حفره های درونی سیب زمینی
لکه های خونی وسبز در تخم مرغ ها
آفت حشره ای در گندم و ذرت
محتوای رطوبتی دانه ها ۱۳ سیستم اپـتو الکترونیک: اساس کار این سیستم ها بر پایه استفاده از حسگر های نوری و ویژگیهای عبور نور از محصول یا بازتاب نور در آن می باشد . ابتدا توسط یک منبع نور سفید ، نور به محصول تابانده می شود وانعکاس آن از طریق حسگر رنگ دریافت شده و سیگنال خروجی به مدار الکترونیکی تشخیص رنگ ،متناسب با شدت و طول موج نور دریافتی ارسال می شود .
به منظور حذف رنگ های ناخواسته از صافی نور (فیلتر) استفاده می شود
طول موجهای خروجی از آنها به حسگر نوری فرستاده می شود. ۱۴ تعیین میزان رسیدگی و قند سیب: طیف سنجی در نزدیک مادون قرمز (NIR) روشی است که برای آزمون غیر مخرب بکار برده می شود وصفات متعددی از سیب را مشخص می کند. تعیین کیفیت میوه های ناقص ومعیوب یکی از مسایل صنعت میوه است. در مورد سیب سفتی(firmness) ومحتوای قند در مشخص کردن کیفیت آن بکار می رود. Kawano و همکاران در سال ۱۹۹۳ برای تعیین محتوای قند
mandarins تکنیک NIR را بکار بردند. ۱۵ در مد بازتاب، نور به وسیله Probe میوه ها تحویل داده می شود بر روی سطح آنها جمع آوری می شود.
مد عبور، اطلاعات طیفی با اندازه گیری نور عبوری از تمام میوه است . فوتونها در مسیر با طول بزرگتربه خوبی پخش می شوند ودر میوه ها جذب می شوند، اندازه گیری میزان عبور نیازمند منبع نور قوی و حساسیت آشکار سازی برای اطلاعات طیفی است. اندازه گیری در محدوده قرمز در سه مد بکار می رود :
بازتاب،واکنش وعبور. مد واکنشی، یک سازش بین مد …
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 