فایل کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف؛ بررسی علمی کیفیت، ایمنی و اهمیت تغذیه‌ای در رژیم غذایی انسان


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف؛ بررسی علمی کیفیت، ایمنی و اهمیت تغذیه‌ای در رژیم غذایی انسان دارای ۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف؛ بررسی علمی کیفیت، ایمنی و اهمیت تغذیه‌ای در رژیم غذایی انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف؛ بررسی علمی کیفیت، ایمنی و اهمیت تغذیه‌ای در رژیم غذایی انسان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف؛ بررسی علمی کیفیت، ایمنی و اهمیت تغذیه‌ای در رژیم غذایی انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل سلامت شیر از تولید تا مصرف؛ بررسی علمی کیفیت، ایمنی و اهمیت تغذیه‌ای در رژیم غذایی انسان :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۲۰ صفحه

۱ ۲ سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن ۳ شیر یک ماده غذایی ارزشمند تقریبا تمامی مواد لازم برای رشد و ادامه زندگی انسان را دارا است
از مهمترین منابع پروتئین حیوانی
نقش بسیار مهمی را در تامین کلسیم، فسفر، پروتیین و ویتامین های A و D دارند.
نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعیت رشد
درکاهش خطر بیماری های مزمن نظیر استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد ۴ مصرف سرانه شیر تولید شیر کشور از ۶۳۱۶ هزار تن در سال ۱۳۸۲به ۹۵۵۶ هزار تن در سال ۱۳۸۸ افزایش یافته است
با این وجود میزان مصرف سرانه مواد لبنی در کشورمان (۹۰ کیلوگرم) در مقایسه با مصرف سرانه جهانی(۱۵۵ کیلوگرم) اختلاف قابل توجهی دارد.
بر اساس آخرین یافته های علمی در بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده های آن، مصرف سالیانه ۲۰۰ کیلوگرم از این ماده ارزشمند را توصیه می کنند ۵ سهم گروه شیر و فرآورده های آن در سبد غذایی خانوارهای ایرانی
به تفکیک شهر و روستا و کل کشور (اسماعیلی انستیتو تغذِیه)
۶ مصرف سرانه شیر سهم شیر و فرآورده های آن در سبد خانوارهای ایرانی ۱۰ درصد است و این سهم در مناطــق شهری و روستایی مشابه است و بعد از نان و غلات، میوه و سبزی در رتبه سوم قرار دارد
درصد سهم شیر ولبنیات در دریافت کلسیم ریبوفلاوین و ویتامین A در کشوربترتیب عبارتست از ۳۲،۲۸و۱۵ درصد میباشد ۷ ۸ مقایسه میانگین کلسیم دریافتی و کلسیم مورد نیاز کل کشور درصد سهم شیر و ماست در تامین کلسیم مورد نیاز میلیگرم در روز درصد ۹ عوارض ناشی از کمبود دریافت شیر و فرآوردهای آن آخرین بررسى مصرف مواد غذایى کشوری که توسط انستیتو تحقیقات تغذیه‏اى کشور، در سال ۱۳۸۰، انجام شده، بیانگر کمبود دریافت کلسیم در حدود ۹۰% خانوارهاى کشور است
با توجه پایین بودن میزان
مصرف شیر و لبنیات خطر
بروز بیمارِِیها های ناشی از
کمبود کلسیم مانند پوکی
استخوان افزاِیش می یابد

۱۰ با توجه به پایین بودن میزان مصرف شیر و لبنیات در جامعه، باید در جهت بهبود عرضه سرانه لبنیات در کشور، تخصیص یارانه مناسب، آموزش و ایجاد فرهنگ صحیح مصرف شیر و لبنیات اقدامات لازم بعمل آید.

علاوه با اهمیت تغذیه ای شیر لزوم پایش و کنترل کیفیت شیر از اهمیت ویژه ای برخوردار است ۱۱ ایمنی شیر شیر به علت ویژگیها و صفات ممتازی که دارد به سرعت در معرض آلودگیهای گوناگون قرار میگیرد و بسادگی باعث انتشار تعداد زیادی از عوامل بیماریزا میگردد.
به بهداشت شیر در مراحل مختلف تولید ، جمع آوری ،حمل ونقل ، تغییر و تبدیل در کارخانه ، توزیع و مصرف توجه ویزه مبذول گردد ۱۲ رعایت بهداشت شیر از تولید تا عرضه تولید شیر

دوشیدن وجمع آوری شیر خام

بهداشت شیر در کارخانه

بهداشت شیر در سطح عرضه و مصرف
۱۳ شرایط بهداشتی تولید ، نگهداری و حمل علوفه
در صورت رعایت نکردن شرایط بهداشتی علوفه در مرحله تولید ،نگهداری و حمل و نقل بر اثر کپک زدگی و رشد قارچها ترکیبات سمی به نام مایکو توکسین تولید میشوند که در بین ۱۴ نوع سرطانزای آنها ، آفلا توکسین از نظر سرطان زایی قوی تراست که در اثر کپک زدگی خوراک دام و تولید آفلا توکسین B1 متابولیت آن یعنی آفلاتوکسین M1 در شیر مشاهده می شود که اثر هپاتوکسیستی و سرطان زایی دارد.

بر اساس استاندارد FDA میزان آفلاتوکسین M1 در شیر کمتر از ppb 0.5و بر اساس استاندارد ایران کمتر از ۰.۰۵ می باشد.

۱۴ شرایط بهداشتی تولید ، نگهداری و حمل علوفه
باقیمانده سموم دفع آفات نباتی از دیگر مخاطراتی است که می تواند از طریق تغذیه دام با علوفه وارد بدن گردد . اگرچه اطلاعات آماری دقیقی در خصوص میزان انتقال این مواد از طریق شیر و یا دیگر محصولات دامی در دست نیست ولی همواره به عنوان یک از مخاطرات زیست محیطی مورد توجه می باشد


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.