فایل کامل پژوهش پلی‌استایرن؛ تحلیل علمی ساختار شیمیایی، ویژگی‌های فیزیکی و کاربردهای صنعتی و زیست‌محیطی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش پلی‌استایرن؛ تحلیل علمی ساختار شیمیایی، ویژگی‌های فیزیکی و کاربردهای صنعتی و زیست‌محیطی دارای ۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش پلی‌استایرن؛ تحلیل علمی ساختار شیمیایی، ویژگی‌های فیزیکی و کاربردهای صنعتی و زیست‌محیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش پلی‌استایرن؛ تحلیل علمی ساختار شیمیایی، ویژگی‌های فیزیکی و کاربردهای صنعتی و زیست‌محیطی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش پلی‌استایرن؛ تحلیل علمی ساختار شیمیایی، ویژگی‌های فیزیکی و کاربردهای صنعتی و زیست‌محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش پلی‌استایرن؛ تحلیل علمی ساختار شیمیایی، ویژگی‌های فیزیکی و کاربردهای صنعتی و زیست‌محیطی :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۸ صفحه

پلی استایرن پلی استایرن

این ماده به لحاظ وزن پایین،شکل پذیری آسان و توجیه اقتصادی،نقش بسیار مهمی را در تولید ظروف یک بار مصرف بازی میکند. پلیمرهای سازنده در آب محلول نیستند ولی مونومرهای سازنده،قابل حل در آب می باشند.در ضمن،تاثیر عوامل محیطی از قبیل دما بر روی این پلیمرها و نتایج حاصل از آن مانند جدا شدن مونومرها و نفوذ به ماده غذایی،بسیار قابل توجه است.در واقع،تماس بین این باقیمانده های مونومری با ماده غذایی به وجود می آید.این پدیده که تحت عنوان مهاجرت(Migration) مطرح می شود،پیامد این فعل و انفعالات و در نهایت،آلوده شدن ماده غذایی به مونومرهای پلاستیکی می باشد.در صورت بروز این اتفاق مونومر از طریق غذا وارد بدن می شود و در بافت های مختلف، از قبیل بافت های چرب جایگزین می گردد.البته نفوذ این گونه مونومرها به خاطر خاصیت چربیدوست آن ها در محیط چرب بیشتر است و غذاهای چرب در تقابل با این گونه پلاستیکها نیز کم نیستند.
عوامل موثر بر انتقال مونومرها از پلیمرهای پلاستیکی به غذای محتوی ظروف عبارتند از:دما،اسیدیته محیط و چربی محیط.
مهمترین محل های توزیع مونومر استایرن در بدن:کبد،قلب،بافت چربی زیر پوست،ریه ها،مغز و طحال هستند. متابولیسم
استایرن در بدن از طریق اکسیداسیون به اکسید استایرن تبدیل می شود که این کار توسط سیستم منواکسیژناز کبدی و سیتو کروم P450 انجام می گیرد.مسیر عمده و مستقیم محصول این کار یعنی همان اکسید استایرن با چند تغییر و تبدیل آنزیمی به اسید هیپوریک تبدیل می شود و یا مستقیما توسط مزدوج شدن با گلوتاتیون،تولید اسید مرکاپتوریک را می نماید.
جذب خوراکی مونومر استایرن به صورت عمده از طریق روده و معده صورت میپذیرد.بالاترین میزان حضور آن در پلاسما چند دقیقه بعد از جذب حاصل می شود.اکسید استایرن که شناخته شده ترین متابولیت استایرن در بدن است،در کبد متابولیزه شده و به اسید بنزوییک و اسید فنیل گلی اکسیلیک در ادرار تبدیل می شود.مقدار کمی نیز از طریق مجرای تنفسی دفع می شود. سمیت ناشی از مونومر استایرن
متداول ترین سمیت حاصل از مونومر استایرن،سمیت مزمن است.اثرات این سمیت ناشی از مصرف بلند مدت خوراکی آن بر روی بافت های مختلف بدن می باشد.بافت های عمده مورد نظر در اینجا مغز و کبد هستند. اثرات این مونومر بر قسمت های مختلف بدن به شرح زیر است:
اثر بر روی اعصاب:چون ساختار سیستم عصبی حاوی میزان چربی بالایی است،لذا این مونومر باعث ایجاد اثرات زیر خواهد شد:
کاهش تمرکز،ضعف در حافظه کوتاه مدت،کج خلقی،بی حوصلگی،کاهش سرعت واکنش های محیطی و اشکال در یادگیری.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.