فایل کامل پژوهش علمی درباره قهوه؛ بررسی تاریخچه، فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و اثرات اجتماعی-اقتصادی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش علمی درباره قهوه؛ بررسی تاریخچه، فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و اثرات اجتماعی-اقتصادی دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش علمی درباره قهوه؛ بررسی تاریخچه، فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و اثرات اجتماعی-اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش علمی درباره قهوه؛ بررسی تاریخچه، فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و اثرات اجتماعی-اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش علمی درباره قهوه؛ بررسی تاریخچه، فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و اثرات اجتماعی-اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش علمی درباره قهوه؛ بررسی تاریخچه، فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و اثرات اجتماعی-اقتصادی :
مقدمه
قهوه یک نوشیدنی دم کردنی است که از دانه های برشته شده که معمولا دانه های قهوه از گیاه قهوه نامیده می شود . دانه های قهوه دانه هایی است که بر روی درختان بیش از ۷۰ کشور پرورش می یابد گفته می شود که قهوه سبز دومین کالای پرداد و ستد در جهان پس از نفت خام است . به علت وجود ترکیبات مفید مانند کافئین قهوه می شوند اثر محرک بر انسان داشته باشند . امروز قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی ها در سراسر دنیا به شمار می رود .
در ایالات متحده آمریکا مشخص شده است که قهوه یک نوشیدنی به طور منظم و مرتبا مصرفی مردم به جای استفاده از نوشابه های غیر الکلی بوده و گاهی حتی بیشتر از آب مصرف می شود .
ریشه یابی لغت Caffe :
عبارت قهوه توسط kahve ترکی عثمانی به اروپا معرفی شد که مبدل شده واژه عربی قهوه است . خواستگاه عبارت عربی از نام منطقه کافئا در اتیوپی غربی که در آن قهوه کشت می شده و هم از کوتاه سازی ( قهوه البن ) به معنی شراب دانه درعربی است . کلمه انگلیسی قهوه برای اولین بار در اوایل تا اواسط سده ۱۶۰۰ به استفاده درآمد . اما فرمهای ابتدایی کلمه به دهه آخر سده ۱۵۰۰ برمی گردد .
تاریخچه :
•پیشینه قهوه بسیار جالب است . امروزه همه ما برزیل را به عنوان صاحب قهوه می شناسیم ولی قهوه اصالاتا آفریقایی است و از اتیوپی به برزیل منتقل شده است . دلیل این امر مستعد بودن زمینهای زراعی واقع در عرض جغرافیایی ۲۵ درجه شمالی و ۳۰ درجه جنوبی است . قهوه نقش مهمی در بسیاری از جوامع در طول تاریخ بازی کرده است . تصور می شود که اثر انرژی زایی قهوه برای اولین بار در جنوب غربی اتیوپی شناخته شده و کشت قهوه در دنیای عرب توسعه یافته است . شواهد ابتدایی از نوشیدن قهوه در اواسط قرن پانزدهم در صومعه های صوفی یمن در جنوب عربستان ظاهر شد . از جهان اسلام قهوه به ایتالیا و سپس به دیگر نقاط اروپا اندوزی و آمریکا گسترش می یابد . با این وجود هیچ مدک مستقلی مبنی بر اینکه کجای آفریقا قهوه روییده است یا در میان بومی ها کدامشان از آن به عنوان محرک استفاده کرده اند و یا حتی در مورد آن بیش از قرن ۱۷ اصلاح یافته باشند یافت نشد .
•اولین بار در سرزمینهای عرب بود که دانه های قهوه برای اولین بار برشته شد شبیه به آنچه که امروز هست . قهوه بعد از اینکه یک نوشیدنی مسیحی تصور شد توسط پاپ کلمنت هشتم در سال ۱۶۰۰ به طور وسیع تر پذیرفته شد . اولین قهوه خانه اروپایی در ایتالیا در سال ۱۶۴۵ باز شد . هلندی ها اولین کسانی بودند که برای اولین بار قهوه در مقیاس بزرگ وارد کردند
منشا کشت قهوه :
•کشت دانه قهوه از اتیوپی و تقریبا سال ۸۵۰ بعد از میلاد سر منشا گرفته است . پس از آن کشت قهوه به عربستان رسید . عربها به دقت از آن محافظت و نگهداری کردند اما سرانجام برخی از انواع گیاهان آن توسط فرد هلندی به صورت قاچاق وارد هلند شد . این شخص هلندی چند تا از گیاهان را در هلند در باغچه خودش نگهداری کرد . آمریکاییها اولین کسانی بودند که به شناخت این گیاه پی بردند .
انواع کشت قهوه :
•کشت قهوه معمولا به ۳ طریق کشت می شود :
•1- کشت سنتی ۲- کشت سایه ای ۳- کشت خورشیدی
و………………………
فایل پاورپوینت ۲۷ اسلاید
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 