فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی دارای ۱۰۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی :
فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی
کتابی که هر انسان باید حداقل یک بار آن را بخواند.
جزو بهترین کتاب ها
دارای بهترین و باارزش ترین مطالب مورد نیاز هر انسان خصوصا بانوان باردار یا شیرده
به فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی
فهرست مطالب کتاب دقت کنید تا به ارزش کتاب پی ببرید.
تعداد صفحات :۱۰۴
فرمت : doc
فایل ورد کامل کتاب جامع و کامل علم تغذیه؛ بررسی علمی اصول، ترکیبات غذایی و کاربردهای پزشکی
فهرست مطالب
امنیت تغذیه
وضعیت امنیت غذا و تغذیه در ایران
تغذیه کودک ۲۴-۶ ماهه
شرایط مواد غذایی مناسب
برخی از اصول تغذیه تکمیلی
شروع و نحوه تغذیه تکمیلی
مکمل های غذایی کودک
مکمل آهن
وضعیت صحیح شیر دادن
نکات قابل توجه در شیر دادن
اقداماتی که موفقیت مادر در امر شیردهی را بیشتر می کند
مقوی و مغذی کردن غذای کودک
تغذیه کودک ۵-۲ ساله
ذایقه سازی
تغذیه با شیر مادر در شرایط خاص مادر
تغذیه با شیر مادر در شرایطی که مادر حامله است
تغذیه با شیر مادر در شرایط خاص شیر خوار
تغذیه شیر خواران مبتلا به لب شکری و شکاف کام
تغذیه کودک مبتلا به استفراغ
تغذیه کودک مبتلا به اسهال
تغذیه در دوران بارداری و شیردهی
نمودار وزن گیری دوران بارداری
توصیههای تغذیهای برای زنان باردار دارای اضافه وزن و چاق
توصیههای تغذیهای برای زنان باردار لاغر BMI کمتر از ۱۹.۸
تغذیه مادران شیرده
نیازهای تغذیهای در سنین مدرسه
نیازهای تغذیه دوران بلوغ
ارزیابی وضعیت تغذیه و رشد کودکان و نوجوانان
تغذیه دوران سالمندی
توصیههای مهم تغذیهای برای سالمندان
کنترل وزن در سالمندان
اختلالات تغذیه ای شایع
کمبود املاح و ویتامین ها
آموزش پیشگیری از کم خونی فقر آهن
پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن
دستور العمل اجرایی برنامه آهن یاری
آموزش اهمیت دریافت کلسیم و روی
آموزش آشنایی با مواد غذایی حاوی کلسیم
آموزش آشنایی با مواد غذایی حاوی روی
علل کمبود روی
مراقبت پیشگیری از کمبود ید و پایش میزان ید ادرار
پایش در مناطق روستایی
آموزش اهمیت دریافت ریز مغذی ها
پیشگیری از کمبود ویتامین A
درمان کمبود ویتامین A
منابع غذایی ویتامین D
درمان کمبود ویتامین
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 