فایل ورد کامل کومارین؛ مطالعه ویژگی‌های شیمیایی، کاربردهای دارویی و نقش آن در صنایع غذایی و پزشکی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل کومارین؛ مطالعه ویژگی‌های شیمیایی، کاربردهای دارویی و نقش آن در صنایع غذایی و پزشکی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل کومارین؛ مطالعه ویژگی‌های شیمیایی، کاربردهای دارویی و نقش آن در صنایع غذایی و پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل کومارین؛ مطالعه ویژگی‌های شیمیایی، کاربردهای دارویی و نقش آن در صنایع غذایی و پزشکی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل کومارین؛ مطالعه ویژگی‌های شیمیایی، کاربردهای دارویی و نقش آن در صنایع غذایی و پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل کومارین؛ مطالعه ویژگی‌های شیمیایی، کاربردهای دارویی و نقش آن در صنایع غذایی و پزشکی :

فایل ورد کامل کومارین؛ مطالعه ویژگی‌های شیمیایی، کاربردهای دارویی و نقش آن در صنایع غذایی و پزشکی

کومارین[۱] یک ترکیب شیمیایی است که سمی و دارای یک بوی شیرین است که در بسیاری از گیاهان وجود دارد. نام شیمیایی آن

۱,۲-Benzopyrone-2- H-1-Benzopyran-2-one است و دارای ساختار شیمیایی زیر

می باشد.

و به صورت پیش ماده در چندین ماده ضد انعقاد خون از جمله وارفارین وجود دارد.

و در بعضی از لیزرهای رنگی نیزاستفاده می شود. نام کومارین از یک لغت فرانسویcoumarou ‌ گرفته شده است. بیوسنتز کومارین در گیاهان از طریق هیدروکسیلاسیون،‌ گلیکولیز و حلقه ای شدن[۲] اسید سینامیک است. کومارین همچنین می تواند در آزمایشگاه از طریق واکنش پرکین[۳] بین سالیسیل آ لدهید و انیدرید استیک[۴] تهیه شود.

بعضی از مشتقات طبیعی کومارین شامل Umbelliferone‌ (7- هیدروکسی کومارین) و Aesculetin (7 و۶ – دی هیدروکسی کومارین) و Herniarin (7- متوکسی کومارین) و psoralen و Imperatorin‌ است.[۱]

۱-۱-۲- سمیت کومارین ها

کومارین ها اغلب در محصولات تنباکو و به طور مصنوعی از طریق تعویض و یا جانشینی از گروههای استخلافی در وانیل هم بوجود آمده اند. از اواسط قرن بیستم در بسیاری از کشورهای بزرگ استفاده از کومارین ها به عنوان یک افزوده غذایی ممنوع شده است. زیرا کومارین ها ترکیبات سمی هستند که بر روی جگر و کلیه ها اثر می گذارند هر چند که کومارین ها برای انسانها ها خطرناک هستند اما به عنوان یک سم قوی برای کشتن جانوارن جونده از جمله موشهای خرمایی استفاده می شوند. کومارین ها ترکیبات سمی هستند که ابتدا باعث خون ریزی داخلی و سپس باعث مرگ می شوند. درسال ۱۹۷۸ ایالت متحده آمریکا استفاده از کومارین را به عنوان مواد افزودنی به خوراکی ها ممنوع اعلام کرد چون بررسی ها نشان داد که این ترکیبات باعث سرطان ریه در انسان می شوند.


[۱] -coumarin

[۲] – cyclisation

[۳] – perkin reaction

[۴] – acetic anhydride

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.